Зареждане

Този сайт използва бисквитки с цел предоставяне на необходимата функционалност. За повече информация можете да посетите Общи Условия - 18т. С използването на сайта, се съгласявате с политиката за бисквитки.

alt
Входна врата 017
Входна врата 017

Цветове

1130

Поръчай Затвори

Оставете телефон или E-Mail за връзка и наш представител ще се свърже с Вас в рамките на 2 работни дни за да финализираме поръчката.

*Доставката на продуктите се поема от клиента.
Предлага се вариант за доставка с транспорт на онлайн магазина, който може да се уговори след разговорът с нашия сътрудник.

Размери

Описание

Входна врата 017 е чудесен избор за входна врата на Вашата къща или апартамент. С входните врати, които предлагаме получавате качество, сигурност и защита.

Вратата се доставя в комплект ( крило, каса и компесанторни первази, които представляват едно цяло като на снимката). Когато поръчвате готова врата тя е с готови стандартни размери ширина 90 см и височина 200см. Дълбочината на касата може да покрие зид до 25 см. В момента нямаме в наличност от готови стандартни входни врати 017.

Ако желаете да направите индивидуална поръчка за входна врата, можете да направите запитване, като ни изпратите точните размери, от които имате нужда. Вратите по поръчка се изработват от дървен материал, който е пресован на средна температура. За краткост наричан MDF. Цялостният размер на вратата зависи от размерите на зида и отвора, които посочите. След като получим Вашето запитване и го обработим, ще се свържем с Вас за изготвянето на индивидуална оферта, съобразена с Вашите изисквания за изработката на входна врата модел 017 по поръчка.

Магазин "За Дома И Градината" Изглежда използвате доста остаряла програма за отваряне на интернет страници, която отдавна не се поддържа от повечето интернет страници.
От гледна точка на вашата сигурност и по-качествено представяне на интернет пространството е препоръчително да надградите с нова и по-широко използвана програма за търсене в интернет като Chrome, Mozilla Firefox, Opera И др.