Зареждане

Този сайт използва бисквитки с цел предоставяне на необходимата функционалност. За повече информация можете да посетите Общи Условия - 18т. С използването на сайта, се съгласявате с политиката за бисквитки.

alt
Интериорна Врата "Анатолия"
Интериорна Врата "Анатолия"
Интериорна Врата "Анатолия"
Интериорна Врата "Анатолия"
Интериорна Врата "Анатолия"
Интериорна Врата "Анатолия"

Цветове

480

Поръчай Затвори

Оставете телефон или E-Mail за връзка и наш представител ще се свърже с Вас в рамките на 2 работни дни за да финализираме поръчката.

*Доставката на продуктите се поема от клиента.
Предлага се вариант за доставка с транспорт на онлайн магазина, който може да се уговори след разговорът с нашия сътрудник.

Размери

Описание

Интериорна врата тип CraftMaster модел "Анатолия" се предлага в различни цветове и размери в зависимост от предпочитанията Ви.

Ние сме производител на български интериорни врати и всяка интериорна врата се изработва по поръчка с размери зададени от клиента.
Пълен комплект от врата със каса, первази, брава, дръжки, панти.
Вратите са подходящи за апартамент, къща, вила, офис помещения, хотели, кооперации, къщи за гости и др.


Съществуват основни три основни размера 70/17/200 , 80/17/200, 90/17/200, които са на една и съща цена за изработка на врата - 450 лв. В тази цена сме включили :
- Каса
- Крило
- Первази
- Брава
- Комплект от две дръжки с необходимите атрибути за монтиране.


Работим по системата RAL и предлагаме над 500 цвята по каталог, който може да разгледате на място в нашият производствен цех, при посещение от наш представител на адрес или в електронен вариант, като трябва да знаете, че цветовете се различават с оригиналния физически каталог.

Мотажът на врати е допълнителна услуга, която се заплаща допълнително и не е включена в цената за изработка. За да калкулираме крайна цена е необходимо да ни изпратите запитване с размерите, които са на вашият светъл отвор или стара каса. След като получим Вашето запитване, ще се свържем с Вас за изготвянето на индивидуална оферта.

Продуктът не се държи на склад и се произвежда само по поръчка. Няма наличност от продукта.

Магазин "За Дома И Градината" Изглежда използвате доста остаряла програма за отваряне на интернет страници, която отдавна не се поддържа от повечето интернет страници.
От гледна точка на вашата сигурност и по-качествено представяне на интернет пространството е препоръчително да надградите с нова и по-широко използвана програма за търсене в интернет като Chrome, Mozilla Firefox, Opera И др.