Зареждане

Този сайт използва бисквитки с цел предоставяне на необходимата функционалност. За повече информация можете да посетите Общи Условия - 18т. С използването на сайта, се съгласявате с политиката за бисквитки.

alt
Баварска пейка "Бавария"
Баварска пейка "Бавария"

Цветове

За цена с поръчкови размери
тел.: 0877528585 / 0888323359
Поръчай Затвори

Оставете телефон или E-Mail за връзка и наш представител ще се свърже с Вас в рамките на 2 работни дни за да финализираме поръчката.

*Доставката на продуктите се поема от клиента.
Предлага се вариант за доставка с транспорт на онлайн магазина, който може да се уговори след разговорът с нашия сътрудник.

Размери

Описание

Баварска маса от масив с колелета от талига( стара каруца с дървени колела - рулеи ). Произвежда се само по поръчка на едро и дребно за заведения и частни клиенти. Изключително подходяща за механа.

Очакваме да се свържете с нас, като ни изпратите запитване. Ще Ви отговорим с ценово предложение, след като получим запитването Ви.

Продуктът не се държи на склад и се произвежда само по поръчка. Няма наличност от продукта.

Магазин "За Дома И Градината" Изглежда използвате доста остаряла програма за отваряне на интернет страници, която отдавна не се поддържа от повечето интернет страници.
От гледна точка на вашата сигурност и по-качествено представяне на интернет пространството е препоръчително да надградите с нова и по-широко използвана програма за търсене в интернет като Chrome, Mozilla Firefox, Opera И др.