Зареждане

Този сайт използва бисквитки с цел предоставяне на необходимата функционалност. За повече информация можете да посетите Общи Условия - 18т. С използването на сайта, се съгласявате с политиката за бисквитки.

alt
Дървена ограда 1
Дървена ограда 1

Цветове

За цена с поръчкови размери
тел.: 0877528585 / 0888323359
Поръчай Затвори

Оставете телефон или E-Mail за връзка и наш представител ще се свърже с Вас в рамките на 2 работни дни за да финализираме поръчката.

*Доставката на продуктите се поема от клиента.
Предлага се вариант за доставка с транспорт на онлайн магазина, който може да се уговори след разговорът с нашия сътрудник.

Размери

Описание

Модел на дървена ограда 01 по примерно изображение. Не се поддържа складова наличност! Изработваме дървени огради за вили, къщи и дворове по поръчка. За да изчислим цената за изработката на дървена ограда е необходимо да ни изпратите запитване с : - размерите на оградата ( дължина, височина и ширина на дъските, дебелина на детайлите и техните размери, ако има такива, размери на греди и други. ) - изображение на избрания от Вас модел, ако той не присъства в нашият уеб сайт https://zadomaigradinata.bg - прикачен файл с чертеж и разположение на оградата - пояснение за видът на материалът, от който желаете да бъде изработена оградата.

Магазин "За Дома И Градината" Изглежда използвате доста остаряла програма за отваряне на интернет страници, която отдавна не се поддържа от повечето интернет страници.
От гледна точка на вашата сигурност и по-качествено представяне на интернет пространството е препоръчително да надградите с нова и по-широко използвана програма за търсене в интернет като Chrome, Mozilla Firefox, Opera И др.