Зареждане

Този сайт използва бисквитки с цел предоставяне на необходимата функционалност. За повече информация можете да посетите Общи Условия - 18т. С използването на сайта, се съгласявате с политиката за бисквитки.

alt
Дървен цветарник "Роузи"
Дървен цветарник "Роузи"
Дървен цветарник "Роузи"
Дървен цветарник "Роузи"
Дървен цветарник "Роузи"
Дървен цветарник "Роузи"

Цветове

За цена с поръчкови размери
тел.: 0877528585 / 0888323359
Поръчай Затвори

Оставете телефон или E-Mail за връзка и наш представител ще се свърже с Вас в рамките на 2 работни дни за да финализираме поръчката.

*Доставката на продуктите се поема от клиента.
Предлага се вариант за доставка с транспорт на онлайн магазина, който може да се уговори след разговорът с нашия сътрудник.

Размери

Описание

Дървен цветарник "Роузи" е триъгълен дървен цветарник на три етажа. Той се различава от обикновенните цветарници,защото се изработва с допълнителни подпори и е подходящ за големи и тежки саксии.

Дървен цветарник "Роузи" се изработва по поръчка с дадени от Вас размери.Цената на цветарника се уточнява в индивидуална оферта за Вас.


Продукта се произвежда само по поръчка и не се произвежда количество на склад.

Магазин "За Дома И Градината" Изглежда използвате доста остаряла програма за отваряне на интернет страници, която отдавна не се поддържа от повечето интернет страници.
От гледна точка на вашата сигурност и по-качествено представяне на интернет пространството е препоръчително да надградите с нова и по-широко използвана програма за търсене в интернет като Chrome, Mozilla Firefox, Opera И др.