Вход Регистрация

Моята Количка

Кашпи и Цветарници

Магазин За Дома И Градината - Каталог за градински мебели от дърво, изработени от масив по поръчка. Подходящи за заведения, големи събирания или за релакс в градината. При нас можете да откриете дървени комплекти и отделни дървени мебели като маси и пейки от масив ръчно изработени от майстори с ваш размер. Разгледайте нашия каталог с градински мебели от дърво и поръчайте вашият мечтан комплект за релакс и събирания !

Ако си харесате някой артикул, но той не е с подходящи размери не се тревожете - всичко при нас може да се изработи с цветове и размери по поръчка ! Използвайте бутона "Изработване по поръчка" и ние ще се свържем с Вас в удобно за Вас време за да уточним детайлите !

Триъгълна, дървена кашпа за цветя в саксии. Лакирана и импрегнирана - подходяща за изплозване на открито.
Триъгълна кашпа за цветя "Рим"
22 лв.
Дървени щайги с голямо разнообразие от приложения : - щайги за плодове - щайги за зеленчуци - щайги за украса / съхранение - щайги за дърва - щайги за вино - щайги за заведение - щайги за магазин - щайги за склад Подсилена конструкция от дърво, промишлени количества.
Дървени Щайги
39 лв.
Дървена кашпа за цветя в правоъгълни саксии със стандартен размер. Отворена конструкция тип "пергула". Лакирана и импрегнирана - подходяща за изплозване на открито.
Дървена Кашпа за Цветя "Паулина"
45 лв.
Дървена кашпа за стандартни правоъгълни саксии от затворен тип. Изцяло от дървен материал, лакирана и импрегнирана. Подходяща за използване на открито.
Дървена Кашпа за Цвете "Бард"
54 лв.
Дървена декоративна вятърна мелница с въртяща се перка. Лакирана и импрегнирана - може да се изплозва на открито.
Вятърна Мелница "Елиза"
60 лв.
Дървени кашпи за отглеждане на цветя. Импрегнирани и лакирани, подходящи за изплозване на открито.
Кашпи За Цветя "Фиора"
75 лв.
Дървен цветарник на няколко етажа. Стандартен размер за пластмасови саксии. Лакиран и импрегниран.
Дървен Цветарник
115 лв.
Бял дървен цветарник "Роузи" - нов триъгълен дизайн с няколко рафта, подходящ за отглеждане на различни видове растения. Чудесно допълнение към вашия интериор за дома и градината - лакиран в цвят по избор. Размери на рафтове - 140 cm / 120 cm / 80 cm x 35 cm
Дървен Цветарник "Роузи"
170 лв.
Онлайн Асистент

Здравейте

Направете ЗапитванеЗапитване