Зареждане

Този сайт използва бисквитки с цел предоставяне на необходимата функционалност. За повече информация можете да посетите Общи Условия - 18т. С използването на сайта, се съгласявате с политиката за бисквитки.

alt
Дървена Къща За Куче С Веранда "Дарк"
Дървена Къща За Куче С Веранда "Дарк"

Цветове

380

Поръчай Затвори

Оставете телефон или E-Mail за връзка и наш представител ще се свърже с Вас в рамките на 2 работни дни за да финализираме поръчката.

*Доставката на продуктите се поема от клиента.
Предлага се вариант за доставка с транспорт на онлайн магазина, който може да се уговори след разговорът с нашия сътрудник.

Размери

Описание

Дървена кучешка къща с голяма веранда.

Лак и размери могат да бъдат избрани и по-поръчка.

Подходяща за големи и средни породи и може да бъде използвана на открито, защото покривът е със слой воалитно покритие, което защитава от сняг и дъжд.

Продуктът не се държи на склад и се изработва само по поръчка. Не е в наличност!

Магазин "За Дома И Градината" Изглежда използвате доста остаряла програма за отваряне на интернет страници, която отдавна не се поддържа от повечето интернет страници.
От гледна точка на вашата сигурност и по-качествено представяне на интернет пространството е препоръчително да надградите с нова и по-широко използвана програма за търсене в интернет като Chrome, Mozilla Firefox, Opera И др.