Зареждане

Този сайт използва бисквитки с цел предоставяне на необходимата функционалност. За повече информация можете да посетите Общи Условия - 18т. С използването на сайта, се съгласявате с политиката за бисквитки.

alt
Къщичка за куче "Ачи" - къщичка с изолация
Къщичка за куче "Ачи" - къщичка с изолация
Къщичка за куче "Ачи" - къщичка с изолация
Къщичка за куче "Ачи" - къщичка с изолация

Цветове

65

Поръчай Затвори

Оставете телефон или E-Mail за връзка и наш представител ще се свърже с Вас в рамките на 2 работни дни за да финализираме поръчката.

*Доставката на продуктите се поема от клиента.
Предлага се вариант за доставка с транспорт на онлайн магазина, който може да се уговори след разговорът с нашия сътрудник.

Размери

Описание

Къщичката се характеризира с:

- Остър покрив
- Двойна облицовка
- ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ
- Готов сглобен вид
- Естествен цвят на дървото

Къщичката е подходяща за всякакви условия. Моделът "Ачи" има предимството да бъде променен естетически по Ваш вкус, защото се предлага без лаково покритие. Вие можете да го лакирате в избран от Вас цвят. Освен това, къщичката е сглобена.

Наличност 3 броя.

Магазин "За Дома И Градината" Изглежда използвате доста остаряла програма за отваряне на интернет страници, която отдавна не се поддържа от повечето интернет страници.
От гледна точка на вашата сигурност и по-качествено представяне на интернет пространството е препоръчително да надградите с нова и по-широко използвана програма за търсене в интернет като Chrome, Mozilla Firefox, Opera И др.