Зареждане

Този сайт използва бисквитки с цел предоставяне на необходимата функционалност. За повече информация можете да посетите Общи Условия - 18т. С използването на сайта, се съгласявате с политиката за бисквитки.

alt
Къщичка за малко куче Мини
Къщичка за малко куче Мини
Къщичка за малко куче Мини
Къщичка за малко куче Мини

Цветове

80

Поръчай Затвори

Оставете телефон или E-Mail за връзка и наш представител ще се свърже с Вас в рамките на 2 работни дни за да финализираме поръчката.

*Доставката на продуктите се поема от клиента.
Предлага се вариант за доставка с транспорт на онлайн магазина, който може да се уговори след разговорът с нашия сътрудник.

Размери

Описание

"Мини" е продукт от категория къщички за малки кученца. Тя е най-подходящия модел за невръстни котрета или дребни породи ( пинчер, булонка, пекинез..) Тази къщичка е готов продукт, който няма нужда от сглобяване. Тя е подходяща за тераса и вътрешно ползване. Може да бъде поставена под навес.

Не произвеждаме складова наличност от този модел къща за куче, къщичката се изработва само по поръчка!!!

Магазин "За Дома И Градината" Изглежда използвате доста остаряла програма за отваряне на интернет страници, която отдавна не се поддържа от повечето интернет страници.
От гледна точка на вашата сигурност и по-качествено представяне на интернет пространството е препоръчително да надградите с нова и по-широко използвана програма за търсене в интернет като Chrome, Mozilla Firefox, Opera И др.