Вход Регистрация

Моята Количка

Къщички за кучета

За удобството, комфорта и защитата на най-добрия приятел на човека, Магазин За Дома И Градината ви предлага различни варианти да предоставите спокойствие на домашния си любимец в негов собствен дом ! Дървените кучешки къщи при нас са изработени от масивно дърво, което е издръжливо и здраво. Къщичките са с воалитно покриетие за защита от дъжд и сняг и могат да се лакират с цвят по ваш избор ! Правим ги с размери подходящи за кучета от най-малките породи, до най-големите, затова зарадвайте вашия любимец със собствен дом още сега - поръчайте най-подходящата къщичка за куче от нашият каталог и може да е при вас още утре !

Ако си харесате някой артикул, но той не е с подходящи размери не се тревожете - всичко при нас може да се изработи с цветове и размери по поръчка ! Използвайте бутона "Изработване по поръчка" и ние ще се свържем с Вас в удобно за Вас време за да уточним детайлите !

Дървена къща за куче с едноскатен покрив, подходяща за малки породи кучета или котки, воалитен покрив за защита от дъжд/сняг. Импрегнирани и от масивна конструкция, готов продукт - няма нужда от сглобяване.
Къща за Куче "Кава"
145 лв.
Дървена колиба за малки породи кучета с воалитен покрив и лак. Подходяща за използване на открито с плоск покрив. Конструирана от масивна и здрава конструкция и импрегнирана - готов продукт, няма нужда от сглобяване.
Дървена Кучешка Колиба "Мини"
145 лв.
Къщичка за куче от дърво. Подходяща за малки породи кучета или котки. Воалитен покрив за защита от дъжд/сняг. Подходяща за използване на открито. Импрегнирани и от масивна конструкция, готов продукт - няма нужда от сглобяване.
Дървена Къща за Куче "Джери"
160 лв.
Къщичка за куче с двускатен покрив в цвят "вишна", воалитен покрив за защита от дъжд и сняг. Изработена от качествен дървен материал, импрегнирана и готова за поставяне, готов продукт - няма нужда от сглобяване.
Дървена Къща за Куче "Роро"
160 лв.
Кучешка къща от дърво. Подходяща за малки породи кучета или котки. Воалитен покрив за защита от дъжд/сняг. Специална конструкция която предпазва от ветрове и напълно изолира стение на къщата - подходяща за използване на открито. Импрегнирана - готов продукт - няма нужда от сглобяване.
Кучешка Къща "Вера"
160 лв.
Дървена Къща За Куче "Франческа" предлага уютен и уникален дом за вашия домашен любимец! Модерният дизан с акцент на кантовете подхожда на много и различни видове градински обстановки и също така предоставя защита и удобство на кучета от малка и средна порода. Къщата е направена с фрезован материал, което подсигурява защита от студения вятър, а воалитния покрив предпазва от сняг и дъжд. С прекрасния триъгълен покрив, финализираният външен вид на колибата е поразителен ! Поръчайте вашата днес и може да е при вас още утре ! Не се колебайте, дори не се изисква регистрация!
Дървена Къща За Куче "Франческа"
160 лв.
Къщичка за куче с полегат покрив в цвят "орех", воалитен покрив за защита от дъжд и сняг. Изработена от качествен дървен материал, импрегнирана и готова за поставяне, готов продукт - няма нужда от сглобяване.
Дървена Къща За Куче "Кофи"
180 лв.
Къщичка за куче с полегат покрив в цвят "ела", воалитен покрив за защита от дъжд и сняг. Изработена от качествен дървен материал, импрегнирана и готова за поставяне, готов продукт - няма нужда от сглобяване.
Дървена Къща За Куче "Съни"
180 лв.
Дървена къщичка за куче, с двускатен покрив, импрегнирана от масивна конструкция, лакирана и обгорен дизайн. Подходяща за повечето породи кучета.
Къща за Куче "Бари"
190 лв.
Дървена колиба за куче с централен вход и триъгълен покрив. Защитена от дъжд и вятър с воалитно покритие на покрива, лакирана и импрегнирана. Къща за куче "Ева" е идеална за големи и средни породи кучета. Готов продукт- няма нужда от сглобяване.
Колиба за Куче "Ева"
200 лв.
Дървена Къща за кучета от средна и голяма порода. Воалитения покрив предпазва и удължава живота на колибата, а специалната конструкция с фрезован материал изолира от студен вятър и пази комфортна и уютна атмосфвера за кучето. Къщата Ирина е идеално допълнение към всяка градина с уникален дизайн, централения вход придава усещане за удобство в комбинация с триъгълния покрив. Поръчайте сега и може да бъде при вас още утре ! Не се колебайте !
Дървена Кучешка Колиба "Брита"
210 лв.
Дървена Къща за кучета от средна и голяма порода. Воалитния покрив предпазва и удължава живота на колибата, а специалната конструкция с фрезован материал изолира от студен вятър и пази комфортна и уютна атмосфвера за кучето. Къщата Март е идеално допълнение към всяка градина с уникален дизайн, централения вход придава усещане за удобство в комбинация с триъгълния покрив. Поръчайте сега и може да бъде при вас още утре ! Не се колебайте !
Дървена Къща За Куче "Март"
210 лв.
Дървена къща за куче с веранда ,покрив с воалитно покритие, масивна конструкция. Готов продукт - няма нужда от сглобяване.
Къща за Куче - Веранда "Тери"
215 лв.
Дървена кучешка колиба от масивна конструкция и двускатен / триъгълен покрив. Лакирана и импрегнирана - подходяща за изполване на открито като градина, тераса, площадка и тн. Воалитно покритие за защита от сняг и дъжд. Повдигната от земята с крачета с цял предпазване от мокър под и удължаване на живота на къщата.
Колиба за Куче "Гари"
225 лв.
Дървена кучешка колиба от масивна конструкция и двускатен / триъгълен покрив. Лакирана и импрегнирана - подходяща за изполване на открито като градина, тераса, площадка и тн. Воалитно покритие за защита от сняг и дъжд. Повдигната от земята с крачета с цял предпазване от мокър под и удължаване на живота на къщата.
Колиба за Куче "Дори"
225 лв.
Дървена колиба за куче, импрегнирана от масивна конструкция. Подходяща за големи породи кучета и за използване на открито. Воалитен покрив за защита от дъжд/сняг. Готов продукт - няма нужда от сглобяване.
Колиба за Куче "Макс"
235 лв.
Дървена колиба за куче от масивна конструкция с двускатен покрив. Воалитен покрив за защита от валежи. Импрегнирана и подходяща за големи подори кучета. Готов продукт - няма нужда от сглобяване.
Колиба за Куче "Оги"
255 лв.
Дървена Колиба за кучета в цвят "червен махагон" с двускатен покрив. Къщата е повдигната от земята с крачета, гарантирайки по-дълъг живот на конструкцията а воалитния покрив предпазва колибата от сняг и дъжд. Къщата е импрегнирана и лакирана и е подходяща за големи и много големи подори кучета, като може да бъде изработена и с поръчкови размери за вашият любимец!
Дървена Колиба За Куче "Оли"
255 лв.
Дървена колиба за куче с воалитно покритие на покрива. Лакирана и импрегнирана - подходяща за използване на открито. Изработена от масивен материал с високо качество и дълъг живот. Повдигната на крака с цел по-голяма издръжливост на мокри условия. Подходяща за големи породи кучета. Размери на входа - 34 см / 56 см.
Къща за Куче "Микс"
215 лв.
Дървена Колиба за кучета с полегат покрив - подходяща е за двойно настаняване, могат да се настанят две кучета. Лакирана и импрегнирана с воалитен покрив за защита от дъжд и сняг. Изработена специално за използване на открито - конструкция от дъски с фрезован канал, осигуряващ пълно прилепване на дъските и защита от силни ветрове. Размери и цветове по поръчка.
Дървена Кучешка Колиба "Жана"
265 лв.
Кучешка къща "Рори" с веранда (навес) съчетава широко пространство за живеене, с удобството на веранда за почивка на открито. Къщата е със специална конструкция, която защитава от вятър и студ, а покривът е с воалитно покритие за защита от сняг и дъжд. Това прави колибата идеална за използване на открито. Импрегнирана и лакирана - готов продукт, няма нужда от сглобяване.
Кучешка Къща "Рори"
265 лв.
Кучешка къща "Спайк" е идеалното решение за уюта на вашият домашен любимец. Здрава и подсилена конструкция пази от вятър и студ, а воалитния покрив препазва от дъжд и сняг през зимата. В комбинация с навес за почивка през горещите летни дни, кучешка къща "Спайк" е перфектна за използване на открито ! Къщата идва напълно сглобена, лакирана и импрегнирана и не изисква нищо допълнително, само един домашен любимец който да и се радва !
Кучешка Къща "Спайк"
340 лв.
Дървена кучешка къщичка с голяма веранда. Лак и размери могат да бъдат избрани и по-поръчка. Подходяща за големи и средни породи и може да бъде използвана на открито.
Кучешка Къща с Веранда "Дарк"
353 лв.
Уютна и удобна къща за куче. Характерно за къщата е хидроизолация, масивна конструкция, топлоизолация. Подобрението на модела е алуминиева дограма. Къщата се изработва във различни размери за малки , средни и големи породи кучета.
Къща за куче с Прозорец "Барт"
485 лв.
Кучешка Къща с Веранда "Чарли" притежава изцяло нов дизайн, характерно за къщичката са челните дъски с фрезован профил. Актуален цвят : Палисандър. Масивна конструкция от фрезован материал предоставя гарантирана издръжливост на конструкцията, 4 повдигащи крака за предпазване на открито и воалитно покритие за защита от сняг и дъжд. Всичко това прави къщата идеална за използване отвън с години. Верандата е уютна и направена със специалена фрезована колона, която придава финализиран вид на къщичката. Поръчайте вашата сега с вашите размери, и получавате безплатна табелка с име !
Къща За Куче с Веранда "Чарли"
572 лв.
Дървена колиба за кучета с голяма веранда за отдих. Лакирана и импрегнирана, къща за куче Стела е идеално пригодена за използване на открито - шумо и топлоизолирана, тя предоставя комфорт и спокойствие дори и в студените дни на зимата. През лятото верандата е перфектното място за почивка на прохладно и сенчесто място. Покривът и на къщата и на верандата е с воалитно покритие, което пази от дъжд и сняг, и така удължава значително живота на къщата. Поръчайте вашата колиба с поръчкови размери сега без допълнително оскъпяване!
Дървена Къща За Куче С Веранда "Стела"
830 лв.
Онлайн Асистент

Здравейте

Направете ЗапитванеЗапитване