Зареждане

Този сайт използва бисквитки с цел предоставяне на необходимата функционалност. За повече информация можете да посетите Общи Условия - 18т. С използването на сайта, се съгласявате с политиката за бисквитки.

alt

За Дома и Градината - Всичко от което имате нужда

За Дома и Градината е онлайн магазин от категория “Дом и градината”. Нашата фирма се намира в гр.Казанлък на ул. Козлодуй 68. При нас можете да направите заявка за изработка по поръчка на:

  • Интериорни врати по поръчка - Ние сме производител. Производството на интериорни врати при нас е специално, защото ние Ви предлагаме необятен и широкоспектърен избор. В комплекта интериорна врата са включени каса, первази, брава, панти и дръжки. Вратите се боядисват по системата RAL. Всяка интериорна врата може да бъде с два дизайна от двете страни и с различен цвят от всяка страна. За Дома и Градината подкрепя проектите “Направи си сам”. При нас можете да направите поръчка за изработка на врати по старите каси.
  • Мебели от всякакъв вид ( меки и корпусни мебели, част от които са шкафове за кухня, спални от чам, секции от пдч, бюро, маси, фотьойли, дивани, градински дървени маси и пейки от масивно дърво, легла за детска стая с пързалка, легло за детска стая на два етажа, нощни шкафчета, скринове, рафтове, помощни масички, масички за кафе, масички за лаптоп, кухни, кухненски бюфети, столове, декоративни пейки за антре, шкаф за обувки, секция за телевизор, холна маса и др.) по поръчка.
  • Входни дървени врати за апартамент или къща / Порти
  • Къщички за кучета
  • Цветарници, ракли, градински пейки, рафтове, щайги
  • Дървени кутии по поръчка

В нашата дейност са : реновиране на стари интериорни врати, бичене на материал, изработка на греди, изработка на челни дъски, изработка на ламперия, изработка на ребра, изработка на талпи, разкрой на МДФ / ПДЧ, кантиране на плоскости, боядисване и лакиране, шлайфане и полиране, крепежни елементи и детайли, струговане, реставрация на мебели, претапициране на мебели, транспортни услуги

  • Свържете се с нас
  • 0888 32 33 59 / 0877 52 85 85
  • darvodelskiuslugibg@gmail.com
Магазин "За Дома И Градината" Изглежда използвате доста остаряла програма за отваряне на интернет страници, която отдавна не се поддържа от повечето интернет страници.
От гледна точка на вашата сигурност и по-качествено представяне на интернет пространството е препоръчително да надградите с нова и по-широко използвана програма за търсене в интернет като Chrome, Mozilla Firefox, Opera И др.