Зареждане

Този сайт използва бисквитки с цел предоставяне на необходимата функционалност. За повече информация можете да посетите Общи Условия - 18т. С използването на сайта, се съгласявате с политиката за бисквитки.

alt

Доставка и плащане

Как се извършва доставката ?

Когато сте направили поръчка и тя е със статус ЗАВЪРШЕН, наш сътрудник ще се свърже с Вас. След направената справка за точността на Вашите данни и адрес се уточнява начина на доставка.

Какви са начините за доставка?

Начините за доставка на Вашата поръчка са два. Продуктите се изпращат по куриер ( Еконт, Спиди или друг по Ваш избор). Срокът за доставка на продукта е от 1 до 7 работни дни в България. Задължително в товарителниците се прилагат преглед и тест. За Дома и Градината също предлага транспорт, който може да заявите, когато поръчвате. Цените се определят според Вашето населено място и обема на стоката.

Какви са начините за плащане?

Продукти, които се изработват по поръчка или не са налични на склад се заплащат предварително по банков път или в брой. Независимо от това какво поръчвате се издават документи ( Формуляр за поръчка, Фактура, Проформа фактура ). Продукти, които са на склад и имат стойност до 100 лв се плащат в брой на място или с наложен платеж. Ако стойността на продуктите е над 100 лв и е необходимо те да бъдат изпратени по куриер предварително се заплаща половината от стойността им.

Магазин "За Дома И Градината" Изглежда използвате доста остаряла програма за отваряне на интернет страници, която отдавна не се поддържа от повечето интернет страници.
От гледна точка на вашата сигурност и по-качествено представяне на интернет пространството е препоръчително да надградите с нова и по-широко използвана програма за търсене в интернет като Chrome, Mozilla Firefox, Opera И др.