Вход Регистрация

Моята Количка

Барокови Мебели

Магазин За Дома И Градината предлага изработка на барокови мебели в различни стилове, размери и цветове. Бароковите мебели предават старинен и класически вид на всяко помещение, и могат да бъдат съчетани с модерни жилища в перфектна хармония. Цялостно обзавеждане или една мебел можете да поръчате при нас, при което ще получите възможност да изберете цвят, вид материал, размери и други допълнителни характеристки. Изработването става с висококачествен и специално подбран материал, от квалифициран майстор и с качествени консумативи с цел да направим всяка поръчка уникална и издръжлива. Разгледайте каталогът с готови продукти и поръчайте вашите Барокови мебели, или направете избор за поръчково изработване и ние ще се свържем с вас за да уточним детайлите !

Ако си харесате някой артикул, но той не е с подходящи размери не се тревожете - всичко при нас може да се изработи с цветове и размери по поръчка ! Използвайте бутона "Изработване по поръчка" и ние ще се свържем с Вас в удобно за Вас време за да уточним детайлите !

Заявете поръчкови барокови мебели, с индивидуален дизайн и размери. Тел. 0888 32 33 59 или с бутона "Изработка по поръчка".
Мебели в стил Барок
20 лв.
Огледало с дървена рамка подходящо за различен интериор. Предлагаме изработка на огледала по поръчка за коридор, спалня и др.
Огледало за Стена
115 лв.
Дървен кухненски шкаф с размери по поръчка подходящ за използване под мивка или чешма.
Кухненски Шкаф
115 лв.
Онлайн Асистент

Здравейте

Направете ЗапитванеЗапитване