Вход Регистрация

Моята Количка

Спални легла

Изборът на подходящо легло е изключително важен за всеки един от нас - но всяко легло си има и положителни страни и недостатъци. Тъй като ние знаем това ви предлагаме изработка на големи спални за двама или единични и детски легла със стандартни размери според матрак или поръчкови за вашите индивидуални нужди, така че не се колебайте и изберете вашата поръчкова спалня на достъпна цена сега !

Ако си харесате някой артикул, но той не е с подходящи размери не се тревожете - всичко при нас може да се изработи с цветове и размери по поръчка ! Използвайте бутона "Изработване по поръчка" и ние ще се свържем с Вас в удобно за Вас време за да уточним детайлите !

Повдигнато детско легло "Алекс" и подвижно бюро с рафт е много подходящо за по-тясни пространства и предоставя уютно място за спане на горния етаж, а на пода има достатъчно място за игра и учене на малкото подвижно бюро което е с плъзгащ рафт. Цялата конструкция е изработена от висококачествен импрегниран и лакиран масив, което гарантира спокойствие за живота на леглото, и безопасна среда за игра учене и спане на детето. Поръчайте практично легло за вашето дете с избрани от вас размери сега ! Размери на леглото - 120 см 120 см 190 см Размери на шкафчето - 50 см 50 см 50 см
Детско Легло с Бюро "Алекс"
525 лв.
Онлайн Асистент

Здравейте

Направете ЗапитванеЗапитване