Вход Регистрация

Моята Количка

Холни Маси

Трапезни и холни маси с различни размери и цветове. Подходящи за всеки дом - от най-малките до най-просторните с нашите маси ще сте сигурни че винаги има място където да се наслаждавате на семейна вечеря или да поработите извънредно. Повечето от нашите маси са с регулиращи крака, за да предоставим на нашите клиенти възможността да имат стабилна повърхност дори и на неравен под. Поръчайте вашата маса от нашия каталог, или направете заявка за изработка по поръчка с ваши размери !

Ако си харесате някой артикул, но той не е с подходящи размери не се тревожете - всичко при нас може да се изработи с цветове и размери по поръчка ! Използвайте бутона "Изработване по поръчка" и ние ще се свържем с Вас в удобно за Вас време за да уточним детайлите !

Холна маса " Бяла " е подходяща холна маса за Вашата дневна. Можете да я съчетаете прекрасно с Вашия интериор. Масата е изработена от масив - бял бор. Цветът е бял мат. Може да бъде и в други цветове според Вашата поръчка.
Холна Маса " Бяла"
265 лв.
Холна маса от масив . Масата е също подходяща за дневна , хол и кухня . Дебелината на плота е 40 мм . Масата е обработена с подходящи лакове. Височината на краката може да се регулира.
Холна Маса
180 лв.
Онлайн Асистент

Здравейте

Направете ЗапитванеЗапитване