Зареждане

Този сайт използва бисквитки с цел предоставяне на необходимата функционалност. За повече информация можете да посетите Общи Условия - 18т. С използването на сайта, се съгласявате с политиката за бисквитки.

alt
Бяла кухненска маса
Бяла кухненска маса
Бяла кухненска маса
Бяла кухненска маса

Цветове

За цена с поръчкови размери
тел.: 0877528585 / 0888323359
Поръчай Затвори

Оставете телефон или E-Mail за връзка и наш представител ще се свърже с Вас в рамките на 2 работни дни за да финализираме поръчката.

*Доставката на продуктите се поема от клиента.
Предлага се вариант за доставка с транспорт на онлайн магазина, който може да се уговори след разговорът с нашия сътрудник.

Размери

Описание

Малка симпатична кухненска маса в семпъл бял цвят. Масата е правоъгълна.Дебелината на масата е 40мм, видът на материал е бял бор масив.
За да определим крайната цена изработването на маса от този модел е необходимо да ни дадете размери. Очакваме да се свържете с нас.


Продукта се произвежда само по поръчка и не се произвежда, количество на склад.

Магазин "За Дома И Градината" Изглежда използвате доста остаряла програма за отваряне на интернет страници, която отдавна не се поддържа от повечето интернет страници.
От гледна точка на вашата сигурност и по-качествено представяне на интернет пространството е препоръчително да надградите с нова и по-широко използвана програма за търсене в интернет като Chrome, Mozilla Firefox, Opera И др.