Зареждане

Този сайт използва бисквитки с цел предоставяне на необходимата функционалност. За повече информация можете да посетите Общи Условия - 18т. С използването на сайта, се съгласявате с политиката за бисквитки.

alt

Транспортни услуги и превози с бус/камион Смолян

Град Смолян(ОБЛАСТ СМОЛЯН)
Транспортни услуги
Транспортни услуги
2019-07-24 13:10:32
Транспортни услуги и превози с бус/камион Смолян
Транспортни услуги и превози с бус/камион Смолян

Цветове

Описание: Добър ден! Фирмата ни разполага с бус с брезент до три тона и платоформа. Извозваме по заявка в цялата страна :- багаж и покъщнина в това число, освен дрехи вкл. одеала, завивки, платове, шевни машини, матраци, домашни потреби ( чаши,чинии, прибори за хранене, уреди за чистене, прахусмукачки и др. )- мебели - легла, гардероби, шкафове, секции, маси, столове, дивани, бюра, кухненско и детско обзавеждане, легла на два етажа, спални, градински пейки- индустриални машини - специализирано обурудване в областта на земеделието, дърводообработването, металобработването и др.- черна и бяла техника телевизори, аудио системи, хладилници, перални, съдомиални, готварски печки, мъкровълнови печки, миялни машини, сушилни машини, климатици и климатични системи, всякакви електроуредиОчакваме да се свържете с нас на посочените номера за контакт, ако имате запитване за чужбина можете да го изпратите на имейл vikserviz@gmail.com

0884922880
Магазин "За Дома И Градината" Изглежда използвате доста остаряла програма за отваряне на интернет страници, която отдавна не се поддържа от повечето интернет страници.
От гледна точка на вашата сигурност и по-качествено представяне на интернет пространството е препоръчително да надградите с нова и по-широко използвана програма за търсене в интернет като Chrome, Mozilla Firefox, Opera И др.