Зареждане

Този сайт използва бисквитки с цел предоставяне на необходимата функционалност. За повече информация можете да посетите Общи Условия - 18т. С използването на сайта, се съгласявате с политиката за бисквитки.

alt

Промоция - поръчка на мебели и транспорт в чужбина София - Германия

Град София(ОБЛАСТ СОФИЯ)
Изработка на мебели и транспорт
Изработка на мебели и транспорт
2019-08-21 23:52:22
Промоция - поръчка на мебели и транспорт в чужбина София - Германия
Промоция - поръчка на мебели и транспорт в чужбина София - Германия

Цветове

Описание: За Дома и Градината е фирма, която произвежда по поръчка :

1. Врати - входни и интериорни

2. Мебели - кухни, маси, столове, спални, дивани, пейки, секции, скринове и т.н. от пдч и масив

3. Декорации за дома от дърво - цветарници от дърво, дървени стойки, дървени плотове, дървени рамки и др. декорации за интериора

4. Дървени къщи - сглобяеми панелени къщи, градински гаражи от дърво за съхранение на вещиПри поръчка от България на мебели или врати, можем да Ви направим комплексно обслужване като ги транспортираме до адрес в Германия или друга дестинация в Европа.Препоръчително е да ни изпратите - модели, размери на мебелите или вратите и конкретни данни за местоположениетоОчакваме Вашите запитвания на телефон 0888 32 33 59 / 0877 52 85 85,

email : darvodelskiuslugibg@gmail.com

0888 32 33 59
Магазин "За Дома И Градината" Изглежда използвате доста остаряла програма за отваряне на интернет страници, която отдавна не се поддържа от повечето интернет страници.
От гледна точка на вашата сигурност и по-качествено представяне на интернет пространството е препоръчително да надградите с нова и по-широко използвана програма за търсене в интернет като Chrome, Mozilla Firefox, Opera И др.