Зареждане

Този сайт използва бисквитки с цел предоставяне на необходимата функционалност. За повече информация можете да посетите Общи Условия - 18т. С използването на сайта, се съгласявате с политиката за бисквитки.

alt

Боядисване на врати София - 5 лесни стъпки

Град София(ОБЛАСТ СОФИЯ)
Боядисване
Боядисване на мдф
2019-08-27 13:04:46
Боядисване на врати София - 5 лесни стъпки
Боядисване на врати София - 5 лесни стъпки

Цветове

Описание: За Дома и Градината е онлайн магазин, който предлага услуги и продукти. Днес Ви представяме услугата боядисване.Боядисваме мебели ( маси, столове, гардероби,скринове, вратички на мебели от масив и МДФ ), врати ( входни и интериорни врати, каси на врати, первази на врати, рамки и стъклодържатели на врати от масив и мдф ). Освен това боядисваме суров мдф - мат и гланц. Извършваме допълнително полиране и запечатване на повърхността!Нашата производствена база се намира в град Казанлък.1. Вратите трябва да бъдат доставени при нас - чрез куриер, Ваш транспорт или с превоз на фирмата.

2. Шлайфане и полиране.

3. Избор на цвят.

4. Избор на повърхност - матова или гланцирана.

5. Доставка на вратите обратно.Очакваме да се свържете с нас 0888 32 33 59 / 0877 52 85 85

Имейл : darvodelksiuslugibg@gmail.com

Facebook: https://www.facebook.com/pg/vratiimebeli

0888 32 33 59
Магазин "За Дома И Градината" Изглежда използвате доста остаряла програма за отваряне на интернет страници, която отдавна не се поддържа от повечето интернет страници.
От гледна точка на вашата сигурност и по-качествено представяне на интернет пространството е препоръчително да надградите с нова и по-широко използвана програма за търсене в интернет като Chrome, Mozilla Firefox, Opera И др.