Общи условия за използване на онлайн магазин "За Дома И Градината" - www.zadomaigradinata.bg за кратко наричан - "Онлайн Магазина".

Лица, физически или юридически, които използват функционалността на уеб сайта www.zadomaigradinata.bg за кратко наричани - "Клиент" и "Потребител".

1. Стоки в количество 1 бройка могат да бъдат добавяни в количката, но ще бъдат доставени само след като бъдат изработени специално за тази поръчка.
2. Срокът на доставката на поръчани стоки, който липсват в каталога на магазина, или са поръчани с размери на клиента, е до 30 работни дни.
3. Цената на доставка на направени поръчки се определя, от избраната куриерска фирма от клиента (Speedy/Econt/Leo express), или куриерска фирма по избор.
4. Онлайн Магазинът предлага Безплатна Доставка на продукти за поръчки над 3 продукта и стойност над 300 лева без ДДС.
5. Онлайн Магазинът запазва правото си на промяна на цена/описание/детайли/промоции за продуктите предлагани в него по всяко време.
6. Личната информация, която предоставят потребителите на Онлайн Магазина, се пази в база от данни, администрирана от фирмата Ремонти И Услуги БГ ЕООД, като връзката с нея е напълно защитена със SSL енкрипция. За по-голяма сигурност, паролите на всички потребители се съхраняват САМО И ЕДИНСТВЕНО в хеширан формат на сървъра.
6.1 Клиентът се съгласява, че като предоставя каквито и да е свои лични или други данни на Онлайн Магазина, те могат да бъдат използвани от последния за следните цели от Онлайн Магазинът:
(1) поддържане на акаунта на Клиента, включително регистриране на поръчки, изпращане на поръчани продукти, осъществяване на поръчаните услуги, фактуриране, разрешаване на спорове с Клиенти по повод техните Поръчки или разглеждане на исканията им;
(2) изпращане на Бюлетини или периодични уведомления по и-мейл или чрез SMS/обаждане;
(3) осъществяване на пазарни проучвания, проследяване и наблюдение на продажбите и клиентското/потребителското поведение.
6.2 С предоставянето на свои данни на Онлайн Магазина (включително и-мейл) Клиентът дава изричното си съгласие с него да се свързват представители на фирмата или трети лица, които са куриери, партньори на Онлайн Магазина, държавни, общински или неправителствени организации или дружества от сферата на застраховките или финансовите услуги, когато това е предвидено от конкретното законодателство, както и други дружества, с които Онлайн Магазина може да разработи общи програми за офертиране на Стоките и/или Услугите на пазара и др.
7. Истинността и верността на личната информация, която предоставя Клиента на Онлайн Магазинът, е отговорност на Клиента.
8. При направена поръчка, Клиентът се съгласява представител на Онлайн Магазинът да се свърже с него/нея по телефон/e-mail в работно време от 9:00 до 18:00 всеки ден, с цел уточняване на детайли по направената поръчка.
9. Онлайн Магазинът има право да откаже/анулира направена поръчка от Клиент само и единствено преди да има каквито и да е постъпили плащания или изпратени стоки свързани с тази поръчка, за което следва да уведоми клиента по телефон/e-mail. С анулирането на поръчката нито една от страните не влиза в последващо задължение към друга или трета страна и съответно никоя страна няма правото да търси обезщетение за анулирането.
9.1 При анулиране на поръчка по която има направено плащане от страна на клиент, по какъвто е да е било начин, Онлайн Магазина се задължава с 30-дневен срок ,да възстанови платената сума на клиента.
9.2 При анулиране на поръчка от страна на клиент:
(1) Ако продукти от поръчката са изпратени/доставени/започнати (са в производство) или са завършени;
(2) Ако клиентът не приеме/откаже плащане на продуктите от офиса на куриера или от куриера на адрес;
- Клиентът трябва да заплати доставката на поръчаните продукти в двете посоки.
- Клиентът няма право да иска пълно обезщетение на суми, платени предварително за тази поръчка.
10. При приета и удобрена поръчка, клиентът ще бъде информиран за нужда от евентуално предварително заплащане на частична или пълна сума от направената поръчка по банков, или друг начин от негова страна.
11. С регистрацията си в Онлайн Магазина, клиентът получава възможност за коригиране на количествата на продуктите в потребителската количка, и достъп до списък "Любими" в който той, може да добавя продукти от магазинът и да разглежда списъкът по всяко едно време, след успешен вход в системата с името и паролата от регистрацията.
12. Цените на стоките в Онлайн Магазина са крайни и включват ДДС както и други такси и данъци, предвидени от действащото българско законодателство, но без цена на доставка, която се определя спрямо т.3.
13. Начините за плащане на направените поръчки от клиенти са три -
(1) по банков път след осъществен контакт с представител на Онлайн Магазинът;
(2) С опцията "наложен платеж" на куриерски фирми Speedy, ECONT и др. - при получаване на поръчаната стока в офис на куриерската фирма или на адрес;
(3) плащане в брой на място в централният магазин на адрес : гр.Казанлък, бул. 23-ти Пехотен Шипченски Полк 22;
14. Онлайн Магазинът използва бисквитки за да осигури фунционалност на клиентите си. С влизането и използването на Онлайн Магазина се съгласявате със събирането на информация чрез бисквитки, с цел обработка от системата и предоставяне на функционалностите на сайта.
15. Онлайн Магазинът предлага възможност за публикуване на безплатни обяви по категории в регистъра на сайта за регистрирани потребители. Онлайн Магазинът не носи отговорност за публикуваните в списъка обяви, но модерира и удобрява пуснати обяви.
16. Онлайн Магазинът запазва правото си да изтрие или скрие от публично представяне избрани обяви без предупреждение и без допълнително уточняване към потребителя пуснал обявата или дурги потребители на сайта.
17. Скритите обяви могат да бъдат видяни в списък Моите Обяви в Потребителския Профил на потребителя.
18. Потребителите могат да редактират или изтриват собствените си обяви в раздел Моите Обяви в Потребителския Профил, след успешно влизане с потребителско име и парола.
19. Потребителите имат право да публикуват до 3 безплатни обяви за всяка категория в регистъра на Онлайн Магазина. След като потребителя изтрие някоя от предишно пуснатите обяви, същият ще има възможност веднага да пусне нова друга обява.